فارمرز

رونمایی از اولین نهال لیبل آبی انجیر استهبان در ایران تولید شده در نهالستان فارمرز در نشست تبیین برنامه‌های تولید نهال کشور به میزبانی فارمرز

رونمایی از اولین نهال لیبل آبی انجیر استهبان در ایران تولید شده در نهالستان فارمرز در نشست تبیین برنامه‌های تولید نهال کشور به میزبانی فارمرز

با توجه به اهمیت تولید نهال سالم، با اصالت ژنتیکی و استاندارد در ایجاد باغ‌های تجاری، نقش آن برای دستیابی به اهداف کلان و اجرای سیاست‌های بخش باغبانی کشور، تولید نهال استاندارد و گواهی شده از اهم برنامه‌های بخش تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی است.

به همین منظور و در جهت بهبود تولید نهال سالم و گواهی شده در سطح کشور، نشست  تبیین برنامه‌های تولید نهال کشور با مشارکت مدیران ستادی، معاونین بهبود تولیدات گیاهی استان‌ها، مدیران امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان ها و کارشناسان نهال سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولید کننده عمده نهال به میزبانی  فارمرز، که تنها تولید کننده نهال لیبل آبی انجیر استهبان در کشور به روش کشت بافت است برگزار گردید.

 مهندس مرتضی عرب‌نژاد عضو هيئت مديره فارمرز، ضمن خوش آمدگویی به میهمانان به معرفی آزمایشگاه تخصصی کشت بافت فارمرز پرداخت. وی اظهار کرد که در حال حاضر ظرفیت تولید نهال این آزمایشگاه حدود یک‌ میلیون اصله در سال است و کشت و صنعت و گردشگری فجر صفا آمادگی تولید و تامین نهال‌های لیبل آبی انجیر استهبان با نام تجاری فارمرز را دارد و می‌تواند این نهال‌ها را با کیفیت بالا، و به دلیل تجاری سازی و تولید انبوه با قیمتی بسیار مناسب‌تر از سایر مراکز عرضه کند.

در این نشست که در روزهای یکم و دوم اسفندماه ۱۴۰۲ صورت گرفت ضمن بازدید از بخش‌های مختلف فارمرز از جمله آزمایشگاه تخصصی کشت بافت فارمرز و گلخانه‌های مدرن هیدروپونیک این مجموعه، به بررسی راهکارها و چالش‌های پیش رو در ارتباط با تولید نهال سالم پرداخته شد.